Huwelijksaanzoek doen. Alle tips en tricks op een rij!

Jullie zijn zo ver dat je definitief verder met elkaar wilt. Je wilt haar ten huwelijk vragen en jij wilt graag gevraagd worden. Wanneer doe je dat  nu en hoe pakt je dit slim aan. Je wilt voorkomen dat je liefje doorheeft dat er iets belangrijks staat te gebeuren.

Wanneer een huwelijksaanzoek doen?

Doe je huwelijksaanzoek op een bijzondere dag. De dag van je eerste kennismaking, je eerste kus of een ander bijzonder moment. Houd rekening met de gevoelens van je partner.

Sta jij of je liefje graag in de picture dan kun je in het openbaar doen. Let op: tijdens een romantisch diner sta je ook voor de overige gasten in de picture. Houd jij of je liefje absoluut niet van publieke belangstelling doe het dan ook niet in het openbaar.

huwelijksaanzoek doen. alle tips en tricks op een rijWat denk je van een romantisch diner thuis wat je zelf hebt klaargemaakt? Je kunt het ook gewoon bestellen en thuis laten bezorgen. Met een goed kookboek en eventueel wat hulp van je moeder kun je het ook zelf.

Wat ga je zeggen?

Leer geen lange teksten uit je hoofd. De beste methode is om je niet voor te bereiden op wat je gaat zeggen. Spreek gewoon uit je hart. Zeg wat je voelt en stel direct de vraag. Als je er een ellenlang verhaal van gaat maken, begrijpt je liefje al dat er iets belangrijks komt en is het verrassingseffect al lang weg.

Je hebt besloten je liefje ten huwelijk te vragen. Heb je jouw cadeau binnen wacht dan niet te lang. Je gaat jezelf onder spanning brengen en je vriendin merkt dit. Ze gaat je vragen stelt waarop je liever (nog) geen antwoord geeft. Vraag haar binnen 1 week ten huwelijk, dat voorkomt spanningen en voorkomt zelfs ruzies.

Speciaal.

Kies een speciaal moment of omgeving. Zoek een speciale plek uit die zowel voor jou als voor haar echt speciaal is. Zorg dat je deze plek voor de rest van je leven niet vergeet..

Tijd reserveren.

Zorg dat je na je huwelijksaanzoek tijd voor elkaar vrijmaakt. Niets is frustrerender voor beiden als je de dag zelf en de dag(en) erna opgeslokt wordt door je werk of andere afspraken. De praktijk wijst uit dat iedereen gelijk na het aanzoek plannen gaat maken voor de toekomst. Allerlei dingen worden besproken. Het geluk kan niet op en geniet daar dus van.

Jou gevoel is het belangrijkste.

Laat vooral je gevoel spelen. Je bent er vrijwel zeker van dat je liefje ja zal zeggen, maar ergens in je achterhoofd denk je ook wel eens aan een nee. Ga vooral niet oefenen wat je allemaal wilt gaan zeggen en probeer het nee in je achterhoofd te negeren. Spreek je gevoelens uit. Iets uit je hoofd opdreunen, werkt vaak averechts. Eerlijke, oprechte woorden zeggen meer dan een vooraf geleerd verhaaltje.

Leg het vast.

Dit mooie moment vastleggen is prachtig om het aan het thuisfront te laten zien. Een belangrijke tip: kom niet eerst met de camera te voorschijn, voordat je je aanzoek doet, tenzij je al met een fotoshoot bezig bent. Je kunt ook een mooi loveshoot met een fotograaf plannen en stel tijdens de shoot de belangrijke vraag.

Het perfecte aanzoek.

Het perfecte aanzoek bestaat niet. Ieder doet het op zijn/haar eigen manier. Als het goed zit tussen jullie is elk aanzoek perfect. Waar gewekt wordt worden fouten gemaakt. Fouten die gemaakt worden tijdens een huwelijksaanzoek worden direct vergeten en vergeten. Het maakt je aanzoek zelfs persoonlijk en geeft charme.Vertel oprecht en eerlijk wat ze voor je betekent en waarom jij juist veel van haar houdt.

Gewoon doen.

Huwelijksaanzoek doen. Tips en tricks. Uiteindelijk zul je toch zelf moeten doen. Maar met deze tips blijft het een verrassing.

Veel succes!

Laat me weten op welke manier jij je huwelijksaanzoek hebt gedaan en de ervaringen van je liefje. Bij voldoende inzendingen kunnen er weer nieuwe tips en tricks uit voortkomen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website