Genieten van een succesvolle relatie. Ontdek het NU!

Je relatie loopt niet meer zoals je wilt. Je groeit uit elkaar. Je relatie lijkt meer op een broer en zus verhouding. Je gaat steeds meer denken aan een echtscheiding. Neem nu een besluit om eerst nog aan je relatie te werken en te genieten van een succesvolle relatie.

miscommunicatieDe meeste paren houden nog wel van elkaar, maar communiceren niet meer met elkaar op de juiste manier. Er is te veel miscommunicatie of men wil elkaar niet meer begrijpen. Dat is jammer.

Er zijn te veel echtscheidingen met heel veel gevolgen voor met name eventuele kinderen. De gevolgen van een echtscheiding zijn te groot om zo maar te besluiten uit elkaar te gaan.

Doe er vanaf vandaag alles aan om je relatie te behouden en te genieten van een succesvolle relatie. Daarvoor zijn jullie ooit samen gegaan. Onderneem actie door de communicatie te herstellen.

Je staat op het punt te ontdekken hoe je met volle teugen kunt genieten met je partner voor een mooie en succesvolle toekomst. Je bent de wittebroodsweken doorgekomen en nog steeds verliefd op elkaar. Geluk lacht je toe en je gaat voor 100 % voor jullie relatie.

genieten van een succesvolle relatieJe kunt zelf bepalen welke weg je inslaat. Met deze praktische handleiding bouw je weer aan een gelukkig en succesvolle relatie met je partner.

Het is fantastische om een goede relatie te hebben. Je hebt geen spijt van je keuze, je hebt geen zorgen meer en je twijfelt niet meer aan jezelf of je keuzes. Je voelt je weer herboren, je hebt weer energie en je voelt weer positief en geïnspireerd.

Je krijgt dezelfde kennis die succesvolle en gelukkige mensen wel hebben. Deze denken effectiever en anders. Onderneem nu anders actie en ga anders om met de uitdagingen die op je weg komen.

In deze handleiding vind je alleen wat echt belangrijk is en wat iedereen – dus jij zeker – kan bereiken. Kort en krachtig wordt uitgelegd waar het om draait en wat het verschil maakt. Dit bespaart je tijd en energie.

 

 

Relatieproblemen oplossen. Verder willen met elkaar!

Kost je relatie erg veel energie en wil je deze niet opgeven. Je houdt nog van elkaar, maar de het loopt niet meer zo vanzelf.  De oorzaken daarvan kunnen veel zijn, maar je weet niet echt wat de grootste oorzaak daarvan is. Dan wil je zeker geholpen worden. Je wilt je relatieproblemen oplossen. Je wilt verder met elkaar.

Erelatieproblemen oplossenr kunnen allerlei redenen zijn om je relatie niet zo maar op te geven. Je wilt nog zo veel leuke dingen doen samen, je houd nog van elkaar, de kinderen willen graag een vader en een moeder, en toch? Zo was het ooit en dat wil je toch graag vasthouden.

Relatieproblemen oplossen. Verder willen met elkaar. Steek dan vanaf nu zelf de handen uit de mouwen en steek je energie in je relatie met de vele hulpmiddelen die er zijn. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je handelen en voor je kinderen als die er zijn.  Je wilt jezelf blijven, je wilt je beter kunnen uiten, je wilt je grenzen kunnen aangeven, kortom je wilt niet opgeven tot je er alles aan gedaan hebt wat in je vermogen ligt.

relatieproblemen oplossen Dit wil je niet. Het zal je enorm opluchten als alle spanning en twijfels weg zijn en dat je weer samen een leuke tijd kunt hebben. Een goede relatie is enorm belangrijk voor een gelukkig en succesvol leven.

Als je relatie niet loopt ligt het meestal maar aan 2 dingen. Je mist het inzicht hoe je goed communiceert en/of je maakt de verkeerde keuze. Goed communiceren betekent weten hoe je contact maakt, hoe je spanningen en conflicten oplost, hoe je jouw mening geeft en hoe jij je wensen kenbaar maakt.

Wat moet je doen? Heel eenvoudig: ontdek de geheimen van goede relaties en goede communicatie. Weet wat andere mensen belangrijk vinden. Kies bewust voor relaties die positief zijn. Luister goed, wees ontspannen en stel de nader op zijn gemak. Tegelijkertijd kom je wel op voor jezelf en je eigen behoeften.

Relatieproblemen oplossen. Verder willen met elkaar. Lees vandaag nog hoe jij je relatie nog beter kunt maken dan die ooit geweest is.

 

Je relatie goed houden. Hoe? Door te leren luisteren!

Geluk bij een ongeluk: niemand anders is de reden dat je relatie geen stand houd of later op de klippen loopt. Iedereen is zelf hoogst persoonlijk verantwoordelijk voor zijn/haar relatie.

Communicatie is de essentie van een geslaagde of niet-geslaagde relatie. Als stellen niet kunnen communiceren gaat het vroeg of laat fout. Je gaat samen die bewuste boot in om samen aan de overkant te komen. Je zult dus samen moeten bepalen welke kant je opgaat.

Luisteren naar elkaar blijkt binnen een relatie veel moeilijker te zijn dan tussen goede vrienden of vriendinnen. Als je samen met een vriend, broer, zus of collega iets moet neerzetten dan wordt er naar elkaar geluisterd zonder dat elk een andere kant op gaat.

relatie goed houden

Niet meer luisteren betekent dat ieder een eigen kant opgaat.

DIT WIL JIJ NIET!

 

 

 

Een relatie dient een veel groter belang. Je hebt immers samen besloten om samen verder te gaan met een gemeenschappelijk doel. Beiden hebben je als doel om elkaar alles te gunnen, lief en aardig te zijn voor elkaar en alles van elkaar te verdragen. Omdat je van elkaar houd.

Je relatie goed onderhouden. Hoe? Door te leren luisteren. Luisteren is iets wat heel weinig mensen goed kunnen. Veel mensen gaan al praten voordat de ander is uitgepraat. Dat gebeurt vaak onbewust, maar het is wel fout.

Je relatie goed houden. Goed met elkaar communiceren kan geleerd worden. Moeilijk? Helemaal niet. Als je de moeite neemt om elkaar hierop te attenderen behoef je niet eens naar een cursus. Je kunt zelf de LSI-methode toepassen. LSI staat voor luisteren, samenvatten en inleven.

Luister naar wat je partner te zeggen heeft zonder er gelijk doorheen te praten. Vervolgens vat je samen van wat je gehoord hebt om te zien of je het begrepen hebt en probeer je in te leven in de ander. Je moet elkaar hierin willen helpen en een stopbord omhoog steken als de ander dit even vergeet.

Naast het serieuze communiceren is een belangrijk onderdeel van een goede relatie samen ook leuke dingen doen. Plan iets leuks en blijf positieve dingen benoemen.

Ik wens je heel veel succes!