Test de zekerheid van je partner! Aan deze 10 dingen kun je het ZIEN!

Test de zekerheid van je partner! Aan deze 10 dingen kun je het ZIEN. Twijfel je aan de liefde van je partner? Misschien wel terecht, misschien onterecht. Hoe controleer je of je met je partner verder wilt gaan. Houd hij/zij voldoende van je om verder te gaan? 

Als je echt met jou liefde op het eerste gezicht verder wilt gaan is het aan te raden om zeker te zijn van de liefde van hem of haar. Liefde is niet maar een periode die je overkomt, maar liefde moet voor een goede relatie in stand blijven en voortdurend aan gewerkt worden. Test de zekerheid van je partner.

Test de zekerheid van je partner! Aan deze 10 dingen kun jet het ZIEN!Komen er op een moment twijfels dan is het zaak deze te bespreekbaar te maken. Hoe kom je tot de ontdekking of je partner nog wel van je houd en welke zaken je dan moet bespreken met je partner.

De oplossing heb je zelf in de hand. Je kunt elke dag ZIEN en horen of je relatie nog wel is zoals je die voor ogen hebt. Wees verstandig en houd de volgende 10 dingen continue in de gaten.

 

Welke 10 dingen moet je elke dag/week in de gaten houden? Hier komen ze:

  1. Je partner besteed nog steeds aandacht aan je. Ondanks de drukte van werk, hobby’s, sport, gezin vraagt hij nog steeds jouw aandacht. Je partner wil je steeds zien en leuke dingen met je doen.
  2. Je partner heeft interesse in jouw dagelijks leven. Hij/zij vraagt hoe je dag is geweest en heeft daar echte belangstelling voor. Hij/zij luistert naar je.
  3. Je partner helpt je als het echt nodig is. Tijd om dit te bespreken. Je partner houd echt van je als hij/zij naar de apotheek gaat voor een pijnstiller als je die nodig hebt. Ook al is hij/zij druk bezig met andere dingen.
  4. Heeft je partner oprechte belangstelling voor je mening en hij/zij respecteert dat, dan is er gelukkig nog steeds sprake van liefde. Uiteraard moet je wel voor jou mening mogen en kunnen uitkomen. Wil hij/zij deze niet aanhoren of heeft er steeds commentaar op, dan moet je gaan nadenken.
  5. Neem je samen beslissingen dan is er niets in de weg. Natuurlijk neem je ook wel eens zelf beslissingen, maar als deze achteraf (geen weken/maanden later) gedeeld wordt is er geen probleem. Hoe meer je ergens buiten wordt gelaten hoe gevaarlijker je relatie wordt.
  6. Jullie verbinding is zichtbaar en voelbaar. Een hand op je schouder, een omarming, een hand op je been of spontaan jou hand pakken is een teken van liefde.
  7. Kijkt je partner jou zomaar spontaan nog aan met een blik van verstandhouding en kijkt hij/zij je aan als je tegen hem/haar praat? Heel goed en blijven doen en controleren.
  8. Neemt je partner jou in bescherming tegen anderen? Een goed teken. Is er liefde dan laat hij/zij niet toe dat je gekwetst wordt of dat je van buitenaf aangevallen wordt.
  9. Praat je nog wel over het verleden?  Als je samen jullie ervaringen wilt delen is dat een teken dat jullie die ervaringen nog eens wilt herbeleven omdat het een goed gevoel geeft.
  10. Je partner doet er alles aan om je elke dag goed te voelen. Hij/zij luistert, heeft belangstelling, helpt je, neemt taken spontaan over en wil met jou samen zijn.

Test de zekerheid van je partner. Het is aan te bevelen om elke week je zelf bovenstaande vragen te beantwoorden. Komt er 1 vraag voor die met volmondig met nee met beantwoorden dan is het tijd om het gesprek aan te gaan. Probeer de waarheid te achterhalen en los het op, voordat je relatie escaleert. Niemand is gebaat bij een relatie die vroeg of laat kapot gaat.

Test en werk aan je relatie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website